Piškotki

Več o piškotkih

Tokrat ne gre za dišeče sladke prigrizke z domačimi orehi ali koščki čokolade.

Destilator spletno mesto obiskovalcem zagotavlja aktualne in pomembne informacije. Pri tem porabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.  Na podlagi analitike izboljšujemo naše objave in gradimo kvalitetnejšo vsebino. Analitičnih podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam, predvsem pa jih spremljamo anonimno.

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave obiskovalcev, ki dostopajo do naših spletnih strani. Njihovo shranjevanje je pod nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije spletnih strani in e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

 

Po meri

Nastavitve uporabe piškotkov

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov:

Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo

vklopi    izklopi

Google Analytics
Statistika obiska spletne strani

vklopi    izklopi

Vaše sporočilo

Vaša e-pošta *